Labu dan Labi

Hello All ♥


Baca diam diam sudeh.


Jerit sini! ♥


Shoutbox





Destinasi Bajet-Barbican
Monday, 3 January 2011 | 16:34 | 3 hearts♥
Kan dalam previous post aku ada tunjuk gambar signboard.Rujuk di situ untuk tahu Barbican itu di mana.Eh,tak bagi salam lagi.Assalamualaikum."-__-.Ok,tak mau cakap banyak,destinasi seterusnya,Barbican.Well,kalau datang Plymouth,wajib datang Barbican,sebab...sebab apa ya?Dah orang suruh pergi,kami pergi ja la.Aku tak tahu nak describe tempat neh macam mana.So,mari kita buat destinasi bajet edisi diari bergambar.

Barbican neh,letaknya di tepi laut.
Most kedai dekat sini ala ala vintage.
Jom masuk kedai neh.
One of the displays dekat kedai antik neh.Dah macam kacukan askar+superman dah aku tengok.
Apasal gambar neh senget?
Disebabkan tempat neh dekat dengan laut,maka benda benda yang ada dekat sini semua berasaskan laut.Nasib baik tak ada perusahaan jual ikan kering tepi jalan.
Yeah,we were hungry,so kami singgah kedai ice cream neh.Pakcik neh super baik.Calon bapak mertua mithali.
Serius sedap walaupun nampak simple.
Kanak kanak riang sedang memilih aiskrim.Comel bukan?
Kalau anda rasa dalam hati anda ada taman,maka sini la destinasi sesuai untuk dituju sebab persekitarannya yang aman dan jugak ala ala vintage gitu.Macam kembali ke zaman Ramlah Ram nyanyi lagu 'Kau Kunci Cintaku di Dalam Hatimu' pakai baju lip lap lip lap bentuk love dekat dada la pulak.Haha.Hah,penat dah buat pamphlet pelancongan neh.I suppose that I wont be going anywhere outside Plymouth until this spring break,so until then,kita jalan jalan area Plymouth saja la yaw.Till then,tata~

Labels: ,





/