Labu dan Labi

Hello All ♥


Baca diam diam sudeh.


Jerit sini! ♥


Shoutbox





is it snowing yet?
Friday, 26 November 2010 | 16:43 | 0 hearts♥
Sekarang neh,tengah tunggu snow turun.Aih,bab neh rajin.Kalau suruh buat assignment,tetiba jah mata rasa berat,macam pakai bulu mata RCW tiga lapis.Dari kecik,selalu tengok gambar mat saleh main salji,riang gembira,lepas tu pasang angan-angan nak kawen dengan Gaspard Ulliel,dapat anak mata kaler biru,rambut blonde segala bagai.Haru sungguh.

handsome menarik tertarik kau memang daboom

Dah tuh,sekali datang UK,time time salji nak turun neh la rasa cam nak meraung balik umah.Kenapa?Cuba bagitau,sapa la yang boleh tahan kalau tiap tiap kali keluar rumah,mesti hidung berhingus sebab sejuk sangat?Nasib baik ada orang cipta water heater,kalau tak,dah lama orang klasifikasikan mandi time winter neh sebagai suicide.Air kencing pon lagi panas dari air paip.Semua orang pakat sakit.Aku neh,tunggu masa saja.Haih,manusia neh,memang.Time kat Malaysia,komplen panas.Dok UK,kata sejuk sangat pulak.Seriously,apa yang hang nak dalam hidup hang neh Labu? -___-"

Labels:





/